Despre noi

Hotel Vital

Confort, relaxare şi... ceva în plus

Hotel Vital este situat în Băile Felix, una dintre cele mai renumite zone balneoclimaterice din România.

La foarte mică distanţă de Oradea, este locaţia ideală pentru oaspeții care vor să exploreze orașul într-un city break, iar mai apoi să se poată retrage departe de agitaţia oraşului, pentru relaxare. Este poziționat într-o zonă liniştită a staţiunii, cu vegetaţie bogată.

Hotel Vital Felix

Facilități camere

Vă propunem să vă simțiti ca acasă în una din cele 29 de camere echipate cu mini bar, TV LCD, internet wireless gratuit, aer condiționat, telefon şi uscător de păr.

Eleganță & relaxare

Diminețile la hotel Vital încep cu un mic dejun variat, servit intr-o atmosferă elegantă și relaxantă.

Piscină, saună & salină

Pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri vă punem la dispoziție o sala de conferință complet echipată, cu o terasă alocată pentru pauzele de cafea şi networking.

Nu am uitat că sunteţi aici şi pentru a vă relaxa! Vă puteţi bucura de piscina exterioară, saună sau salină.

Piscină

Îți dorești de când te știi să înveți să înoți, dar ai tot amânat acest lucru? În curând te vei putea bucura de cursuri de înot cu instructor în piscina noastră interioară.

Saună

După un antrenament intens sau după o zi obositoare, sauna uscată poate fi una dintre cele mai bune metode de relaxare și răsfăț din lume, cu multiple efecte benefice asupra corpului și a minții.

Salină

Salinoterapia este o cale de tratament pentru întreaga familie, dar mai ales un remediu natural la care pot fi expuși și copiii, de la vârstă fragedă.
Special pentru cei mici am amenajat în salina noastră un loc de joacă grozav numai bun de testat.

Open chat