Teambuilding

Un exerciţiu de team building este ocazia perfectă de a celebra performanţele membrilor echipei şi de a le arăta că îi apreciezi. Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al companiei, ”echipă” ar trebui sa insemne mai mult decât muncă împreună. Relaxarea, petrecerea timpului liber alături de colegi poate duce la o coeziune mai mare a colectivului.

Dacă iţi doresti o alternativă la programele clasice de team building, facilităţile spa au scopul de reducere a stresului şi îmbunătăţirea comunicării între membrii echipei într-un cadru relaxat. Hotel Vital dispune de numeroase facilități şi modalităţi de petrecere a timpului liber, dar şi de o sală de conferințe.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată:

0771 241 344
rezervari@hotelvitalfelix.ro

Piscină

Îți dorești de când te știi să înveți să înoți, dar ai tot amânat acest lucru? În curând te vei putea bucura de cursuri de înot cu instructor în piscina noastră interioară

Saună

După un antrenament intens sau după o zi obositoare, sauna uscata poate fi una dintre cele mai bune metode de relaxare și răsfăț din lume, cu multiple efecte benefice asupra corpului și a minții.

Salină

Salinoterapia este o cale de tratament pentru întreaga familie, dar mai ales un remediu natural la care pot fi expuși și copiii, de la vârstă fragedă.

Biliard

Când vremea nu este tocmai prielnică pentru a petrece timpul în natură, clienţii hotelului au la dispoziţie o masă de billiard, unde işi pot etala abilităţile.

Open chat